Meesteres Nina nu bij privehuis Domination Palace in Valkenswaard

Meesteres Nina nu bij privehuis Domination Palace in Valkenswaard - Foto: 1
Meesteres Nina

Locatie

Valkenswaard

Afspreken met

Mannen

Mannen

Vrouwen

Vrouwen

Stellen

Stellen

Trans

Trans

Contact

  • NationaliteitNederlands
  • GeslachtVrouw

Ik ben Meesteres Nina en volledig opgeleid bij Domination Palace! Ik hou ervan om mannen en vrouwen als slaaf te behandelen! Ik kan niet wachten om jou als mijn slaaf te hebben, als je het aan durft!
Ik houd er van om jou helemaal gek te maken en continu te spelen met jouw lichaam en gedachtes.  Je zal mij dienen en aanbidden en uiteindelijk helemaal moeten over geven aan mij. Als mijn slaaf hoor je naar mij te luisteren en zodra je dat niet doet dan zitten er gevolgen aan…. Ik deins nergens voor terug!

Waarvoor kan je bij mij terecht:
Anale spellen ( dildo’s, stretching, fisting, strap-on) – Ass Worship – Adult baby – Ballbusting/Belly busting – Body Worship – Bondage – CBT (Cock and Ball Torture) – Fem Dom Play – Forced orgasm – Fucking machine – Gagging en Deepthroat pijpen – Golden Shower – Kaarsen – Kicking – Kietelsessies – Luiersessies – Panty Fetisj – Slaven training – Sletten training – Spanking – Spitting – Tepelspel – Tease and denial – Torture of caress (Herhaaldelijk klaarkomen) – Trampling (met hakken, blote voeten) – (Verbale)Vernedering – Zwepen (cane, flogger, padle, bat, bullwhip).

Mijn vaste aanwezigheids- dagen zijn donderdag en vrijdag. Mocht jij nu echt niet op een van deze dagen kunnen komen en toch graag met mij willen spelen dan is er een mogelijkheid om een afspraak voor de zaterdagochtend of middag te maken.
Wel graag minstens 1 dag van te voren afspreken en de minimale spelduur is 1 uur omdat ik dan speciaal voor deze afspraak naar Domination Palace kom.

Ik wil dat jij, als mijn slaaf, mij in de toekomst gaat dienen!
Met vriendelijke groet,
Meesteres Nina

Privehuis.nl

Meesteres Nina nu bij privehuis Domination Palace in Valkenswaard

Mijn naam is dame van plezier Meesteres Nina. Mijn afkomst is Nederlands. Ik ben hetero. Mijn belangrijkste kenmerken zijn; kleur haar:blond Ik ben beschikbaar voor: prive ontvangst,. Maak met mij een sex afspraak in Valkenswaard. Neem snel contact met me op via Alleen bellen. Mijn diensten zijn o.a. Meesteres, bdsm, bondage, incall, beschikbaar voor koppels, beschikbaar voor mannen. Ik werk bij Domination Palace

DMCA.com Protection Status
Warning1
Warning2

Alleen toegang voor volwassenen!

Deze website bevat naakt, expliciete sexuele content en sexueel taalgebruik.

De site dient alleen bezocht te worden wanneer je de minimale leeftijd van 18 jaar hebt bereikt en op een legale locatie bent vanwaar je de site bezoekt. Met het bezoeken van deze website bevestig je dat je minimaal 18 jaar bent en akkoord gaat met onze Algemene Voorwaarden en privacy statement. Met Ieder ongeautoriseerd bezoek overtreed je wellicht wetgeving van het land waarin je je bevind.

Omdat Privehuis.nl op geen enkele wijze de content die getoond word Creëert of produceert; dienen alle advertenties te voldoen aan onze leeftijd en content regels.

Privehuis.nl hanteert een “zero tolerance” beleid voor kinderpornografie, minderjarigenreclame, mensenhandel en het gebruik daarvan op onze website. Vermoedelijke uitbuiting van minderjarigen en/of mensenhandel melden we ten aller tijden aan betreffende autoriteiten.

Ik ga ermee akkoord om illegale diensten of activiteiten te melden die in strijd zijn met de gebruiksvoorwaarden.

Ik ga er ook mee akkoord om vermoedelijke uitbuiting van minderjarigen en/of mensenhandel te melden bij de bevoegde autoriteiten.

Voor Nederland: neem contact op met Meld Misdaad Anoniem, www.meldmisdaadanoniem.nl of meldt het ons via de support pagina.

Deze site maakt gebruik van Cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van Cookies.