Meesteres Mara nu bij privehuis Domination Palace in Valkenswaard

Meesteres Mara nu bij privehuis Domination Palace in Valkenswaard - Foto: 1
Meesteres Mara

Locatie

Valkenswaard

Afspreken met

Mannen

Mannen

Stellen

Stellen

  • NationaliteitNederlands
  • GeslachtVrouw

Mijn unieke karakter is weleens lastig geweest, maar in de bdsm-wereld komt dit echter prachtig tot zijn recht. Ik ben namelijk dominant, een geboren domina zoals ze zeggen. Het was dan ook een bevrijding BDSM te ontdekken. Ik vind macht heerlijk ik voel me er enorm sexy en speels door. Jou uitdagen en verleiden om je zo in mijn macht te lokken. Er is niets leuker, dan het moment dat jij je realiseert dat je niet langer in- controle bent. Die overgave, de blik in jouw ogen die daarbij hoort, geeft mij echt een kick. Ik geniet ik enorm van het spel.

In een sessie staat jouw fantasie centraal maar ik ben en blijf jouw meerdere ik bepaal wat ik met je ga doen. De spanning opbouwen van lief en speels naar pijnlijk gemeen. Een sessie kan soft of hard gespeeld worden, met of zonder pijn. Maar mijn macht zal je voelen, op wat voor manier dan ook.

Ik geniet enorm van worship leuk, ass, feet, shoe whatever, ik vind het allemaal heerlijk. Ook train ik graag slaafjes de complete onderwerping en het dienen is voor mij een enorme turn on.

Ik daag je graag uit om met mij jouw fantasie werkelijkheid te laten worden en dat je daarin misschien wel verder gaat dan je ooit had gedacht. Hoewel ik niet over jouw grenzen zal gaan, moet ik je wel waarschuwen, ik zoek ze graag op!

Strenge meesteres – Female domination – Bondage, fullbody, cock and ball bondage – Mummificatie – Opsluiting – Sensory Deprivation – Breathplay, Zwepen, Cane, Flog, Spanking, Over de knie, Paddle, Face slapping – Tepelspel – CBT (Cock and Ball Torture) – Ball busting, kicking, slapping – Klemmen – Nagels – Kaarsvet – Anaal spel (dildo’s, strap-on, Kuisheidstraining, Chastity, Keyholding (je bent zelf in het bezit van een kuisheidskooi) – Worship body, feet, ass, shoe, highheels, boots, lak, leer, panty – Tease and Denial – Orgasme Controle – Edging – Erotic Play – Facesitting – Rollenspel (bosslady, drillmaster in overleg is er veel mogelijk) – Kietelen – Slaventraining: algehele onderwerping, vernedering, spugen, gehoorzaamheid, gedwongen opdrachtuitvoering, dienen, gedragsdrilling, kuisheidstraining – Slettentraining: vernedering, travestie, anaal (mis)gebruik, sissi-training, housemaid-training, bimboficatie, gedwongen opdrachtuitvoering, gedragsdrilling, kuisheidstraining

Uiteraard gaan we binnen de sessie en daarbuiten met wederzijds respect en vertrouwen met elkaar om.

Groet, Meesteres Mara

Kleding mogelijkheden: Lingerie, Lakkleding, Lederenkleding, Latexkleding(beperkt), Rollenspel outfits, Highheels, Pumps, Laarzen. In overleg is er van alles mogelijk.

Privehuis.nl

Meesteres Mara nu bij privehuis Domination Palace in Valkenswaard

Mijn naam is dame van plezier Meesteres Mara. Mijn afkomst is Nederlands. Ik ben hetero. Mijn belangrijkste kenmerken zijn; kleur haar:blond Ik ben beschikbaar voor: prive ontvangst,. Maak met mij een sex afspraak in Valkenswaard. Neem snel contact met me op via Alleen bellen. Mijn diensten zijn o.a. Meesteres, bdsm, plasseks, bondage, incall, beschikbaar voor koppels, beschikbaar voor mannen. Ik werk bij Domination Palace

DMCA.com Protection Status
Warning1
Warning2

Alleen toegang voor volwassenen!

Deze website bevat naakt, expliciete sexuele content en sexueel taalgebruik.

De site dient alleen bezocht te worden wanneer je de minimale leeftijd van 18 jaar hebt bereikt en op een legale locatie bent vanwaar je de site bezoekt. Met het bezoeken van deze website bevestig je dat je minimaal 18 jaar bent en akkoord gaat met onze Algemene Voorwaarden en privacy statement. Met Ieder ongeautoriseerd bezoek overtreed je wellicht wetgeving van het land waarin je je bevind.

Omdat Privehuis.nl op geen enkele wijze de content die getoond word Creëert of produceert; dienen alle advertenties te voldoen aan onze leeftijd en content regels.

Privehuis.nl hanteert een “zero tolerance” beleid voor kinderpornografie, minderjarigenreclame, mensenhandel en het gebruik daarvan op onze website. Vermoedelijke uitbuiting van minderjarigen en/of mensenhandel melden we ten aller tijden aan betreffende autoriteiten.

Ik ga ermee akkoord om illegale diensten of activiteiten te melden die in strijd zijn met de gebruiksvoorwaarden.

Ik ga er ook mee akkoord om vermoedelijke uitbuiting van minderjarigen en/of mensenhandel te melden bij de bevoegde autoriteiten.

Voor Nederland: neem contact op met Meld Misdaad Anoniem, www.meldmisdaadanoniem.nl of meldt het ons via de support pagina.

Deze site maakt gebruik van Cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van Cookies.