Roxy nu bij privehuis Carpe Diem Massage in Oss

Roxy nu bij privehuis Carpe Diem Massage in Oss - Foto: 1
Roxy

Locatie

Oss

Afspreken met

Mannen

Mannen

  • BorstenC
  • Leeftijd32
  • NationaliteitNederlands
  • GeslachtVrouw

Gladde, zachte benen waar geen eind aan lijkt te komen, slanke taille, vrouwelijke lokken, sprankelende blauwe ogen en een glimlach die je doet smelten...

Carpe Diem Oss is een bijzonder sexy dame rijker. Graag stellen we Roxy aan u voor. Een Nederlandse, slanke 32-jarige met een waanzinnig lichaam, vrouwelijke cup c, mooie lokken, heldere, lichtblauwe ogen en een schitterende lach.

Roxy is echt het zonnetje in huis, een sociaal gezelschapsdier. Deze zachtaardige, vrolijke dame doet u binnen de kortste keren de dagelijkse beslommeringen, zorgen of frustraties vergeten. Met een vrolijke, geïnteresseerde babbel - altijd in voor een geintje- weet ze eenieder binnen no-time op het gemak te stellen. Haar prachtige, slanke lichaam en zachte, krachtige aanraking zullen u betoveren!

"Ik vind het een heerlijk spelletje! Beginnen met een héél lichte streling, prikkelend, teasend... dan krachtig, doortastend... mijn lichaam over je heen laten glijden, zacht dan stevig, verrassen, verleiden, de spanning opbouwen en je helemaal gek maken! Een onvergetelijk hoogtepunt, voor minder doe ik het niet;) Kom je kennismaken?"

Privehuis.nl

Roxy nu bij privehuis Carpe Diem Massage in Oss

Mijn naam is dame van plezier Roxy Leeftijd: 32. Mijn afkomst is Nederlands. Ik ben hetero. Mijn belangrijkste kenmerken zijn; kleur haar:bruin kleur ogen:blauw cupmaat:C. Ik ben beschikbaar voor: prive ontvangst, massagesalon ontvangst,. Maak met mij een sex afspraak in Oss. Neem snel contact met me op via Alleen bellen. Mijn diensten zijn o.a. Erotische massage, incall, massage, beschikbaar voor mannen. Ik werk bij Carpe Diem MassageErotisch masseuse Roxy is beschikbaar in een erotisch massagesalon in Oss.

RedlightDistrict
DMCA.com Protection Status
Warning1
Warning2

Alleen toegang voor volwassenen!

Deze website bevat naakt, expliciete sexuele content en sexueel taalgebruik.

De site dient alleen bezocht te worden wanneer je de minimale leeftijd van 18 jaar hebt bereikt en op een legale locatie bent vanwaar je de site bezoekt. Met het bezoeken van deze website bevestig je dat je minimaal 18 jaar bent en akkoord gaat met onze Algemene Voorwaarden en privacy statement. Met Ieder ongeautoriseerd bezoek overtreed je wellicht wetgeving van het land waarin je je bevind.

Omdat Privehuis.nl op geen enkele wijze de content die getoond word Creëert of produceert; dienen alle advertenties te voldoen aan onze leeftijd en content regels.

Privehuis.nl hanteert een “zero tolerance” beleid voor kinderpornografie, minderjarigenreclame, mensenhandel en het gebruik daarvan op onze website. Vermoedelijke uitbuiting van minderjarigen en/of mensenhandel melden we ten aller tijden aan betreffende autoriteiten.

Ik ga ermee akkoord om illegale diensten of activiteiten te melden die in strijd zijn met de gebruiksvoorwaarden.

Ik ga er ook mee akkoord om vermoedelijke uitbuiting van minderjarigen en/of mensenhandel te melden bij de bevoegde autoriteiten.

Voor Nederland: neem contact op met Meld Misdaad Anoniem, www.meldmisdaadanoniem.nl of meldt het ons via de support pagina.

Deze site maakt gebruik van Cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van Cookies.