Lena nu bij privehuis

Lena nu bij privehuis - Foto: 1
Lena

Locatie

Afspreken met

Mannen

Mannen

  • NationaliteitNederlands
  • GeslachtVrouw

Lena is een slanke 30 jarige blondine en honingbruine ogen.

Lena is een lieve, sportieve dame, sprankelend en boordevol energie! Avontuurlijk en ondernemend en een echte warmte aanbidder deze dame, of het nou op het strand is of heerlijk zwetend in de sauna. Met haar warme, vriendelijke karakter heeft zij in de verzorgende hoek altijd goed op haar plek gezeten. Nieuwsgierig naar iets meer spanning maakte ze de overstap van de sportmassage naar de wereld van de erotische massage… en dat bevalt! Want naast het zorgen geniet deze ondeugende dame toch ook van het teasen, het plagend prikkelen… De touwtjes in handen hebben en je heerlijk laten genieten!

“Ik heb bij Carpe Diem wel ontdekt dat je geen sauna nodig hebt om tot in je diepste vezel op te warmen en te ontspannen… Nieuwsgierig? Ik ga de uitdaging graag aan om je een onvergetelijk heet hoogtepunt te bezorgen!”

Privehuis.nl

Lena nu bij privehuis

Mijn naam is dame van plezier Lena. Mijn afkomst is Nederlands. Ik ben hetero. Mijn belangrijkste kenmerken zijn; kleur haar:blond kleur ogen:bruin Ik ben beschikbaar voor: prive ontvangst, massagesalon ontvangst,. Neem snel contact met me op via Alleen bellen. Mijn diensten zijn o.a. Erotische massage, incall, massage, beschikbaar voor mannen.Erotisch masseuse Lena is beschikbaar in een erotisch massagesalon in Onbekend.

DMCA.com Protection Status
Warning1
Warning2

Alleen toegang voor volwassenen!

Deze website bevat naakt, expliciete sexuele content en sexueel taalgebruik.

De site dient alleen bezocht te worden wanneer je de minimale leeftijd van 18 jaar hebt bereikt en op een legale locatie bent vanwaar je de site bezoekt. Met het bezoeken van deze website bevestig je dat je minimaal 18 jaar bent en akkoord gaat met onze Algemene Voorwaarden en privacy statement. Met Ieder ongeautoriseerd bezoek overtreed je wellicht wetgeving van het land waarin je je bevind.

Omdat Privehuis.nl op geen enkele wijze de content die getoond word Creëert of produceert; dienen alle advertenties te voldoen aan onze leeftijd en content regels.

Privehuis.nl hanteert een “zero tolerance” beleid voor kinderpornografie, minderjarigenreclame, mensenhandel en het gebruik daarvan op onze website. Vermoedelijke uitbuiting van minderjarigen en/of mensenhandel melden we ten aller tijden aan betreffende autoriteiten.

Ik ga ermee akkoord om illegale diensten of activiteiten te melden die in strijd zijn met de gebruiksvoorwaarden.

Ik ga er ook mee akkoord om vermoedelijke uitbuiting van minderjarigen en/of mensenhandel te melden bij de bevoegde autoriteiten.

Voor Nederland: neem contact op met Meld Misdaad Anoniem, www.meldmisdaadanoniem.nl of meldt het ons via de support pagina.

Deze site maakt gebruik van Cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van Cookies.